Proizvodi

Med

Najsavršeniji proizvod prirode

Uz turizam naša druga ljubav je pčelarstvo. Generacijama proizvodimo med te njegujemo tradiciju pčelarenja. Naše pčele sakupljaju nektar iz netaknute prirode Zavale, te obližnjeg otočića Šćedro. Mediteranske biljke poput ružmarina, kadulje, lavande, planike i vrijeska daju medu posebnu notu. Med možete probati u sklopu našeg doručka, ali i sa sobom ponijeti nezaboravne mirise i okuse Zavale.

Zainteresirani gosti mogu posjetiti naš pčelinjak, naučiti sve o pčelinjoj zajednici i doživjeti nezaboravno iskustvo vrcanja meda.

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje

Ekološki maslinici okupani morem nalaze se u Zavali i na otočiću Šćedro. Dugogodišnji rad i trud pretočen je u kapljicu zlata koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Vino

Život je prekratak da bi pili loše vino

Vina proizvedena od autohtonih sorata Bogdanuše i Plavca malog zasigurno vas neće ostaviti ravondušne. Znanje i tradiciju pretočili smo u vrhunsko vino, proizvedeno u vlastitoj konobi. Vinogradarstvo i vinarstvo je tradicija koja je duboko ukorijenjena u život otočana, pa tako i u našu obitelj.

Likeri i džemovi

Okusi naših baka i djedova

Od voća južnih kultura, te ljekovitog i aromatičnog bilja, po starim recepturama izrađujemo razne džemove i likere. Organski uzgojeno bilje i samonikle ljekovite vrste daju karakteristične okuse i mirise Mediterana. Za aperitiv poslužujemo više od 10 vrsta likera, a za doručak kušajte džemove kakve su radile naše bake. Sa sobom ponesite mirise i okuse Zavale.

%d blogeri kao ovaj: